Je bevindt je hier: paspoort > Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Orientation Film- en Videoproducties

Wie zijn wij?

Over Orientation Travel Productions

 

Orientation travel productions is een audiovisueel productiebedrijf gevestigd in Amsterdam.
Het bedrijf is opgericht in 2002.

Orientation is gespecialiseerd in het produceren van high-end producties die een link hebben met reizen, duurzaamheid en andere culturen. Dit zijn bijvoorbeeld corporate films voor de reisbranche, televisieprogramma’s, commercials, documentaires en bedrijfsfilms.

Op ons kantoor werken een aantal ‘vaste’ allrounders die breed inzetbaar zijn. Zo kunnen we een project van begin tot eind in alle facetten produceren en uitwerken. Van het schrijven van een script tot het componeren van muziek, het gebeurt allemaal op het kantoor van Orientation!

Naast deze vaste kern werken wij met zorgvuldig gekozen freelancers voor het filmen op locatie, de montage, het ontwerpen van grafische vormgeving en fotografie. Crews variëren van een 1 persoon-crew tot een crew van 10 personen, geheel afhankelijk van de aard van de productie en de wensen van onze klanten.

Wil je ook een film voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op of loop gerust eens binnen voor een kop koffie. Je bent van harte welkom!

Orientation films:


Wil je ook een film voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op! Contact Orientation Film- en Videoproducties