Je bevindt je hier: paspoort > Mediatrips

Orientation Film- en Videoproducties

Mediatrips

Professionele films en fotografie in het buitenland tot wel 30% goedkoper!


Mediatrips biedt professionele films en fotografie in het buitenland tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Een film of fotografie geproduceerd onder de vleugel van Mediatrips is tot wel 30% goedkoper dan een reguliere productie.

Hoe dat kan? Één crew gaat voor verschillende opdrachtgevers naar een specifiek land. Door opdrachtgevers te combineren en de logistieke en productionele kosten door de verschillende opdrachtgevers te delen bent u een stuk goedkoper uit. Mooie bijkomstigheid: onze crews vliegen hierdoor minder vaak naar (verre) bestemmingen.

Onze teams bestaan uit twee ervaren, multifunctionele personen. Deze allround mediaprofessionals verzorgen ter plekke de productie, het geluid, de fotografie en de interviews.

Mediatrips produceert films in (verre) buitenlandse bestemmingen voor bedrijven, NGO's, PR bureaus en reisorganisaties. De te realiseren video- en fotocontent wordt door de opdrachtgevers voor diverse media-uitingen gebruikt. Mediatrips is een project van Orientation travel productions, een productiemaatschappij met filmervaring in meer dan 50 landen.

Voor Mediatrips hanteren we fixed prijzen voor een basispakket en kunnen we afhankelijk van uw wensen extra opties bieden. Mail of bel ons voor de diverse mogelijkheden en een prijsopgave.

Staat de door u gewenste bestemming er nog niet tussen? Misschien zijn we er al mee bezig of zoeken we juist een eerste opdrachtgever voor dat land. Neem contact met ons op via info@orientation.nl of 020 6261528

Voorbeeld films:


Wil je ook een film voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op! Contact Orientation Film- en videoproducties