Je bevindt je hier: paspoort > fotografie

Orientation Film- en Videoproducties

Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel van Orientation. Vaak wordt fotografie gecombineerd met de filmopdracht maar ook losse fotografie opdrachten worden gerealiseerd. Fotografie verzorgen we in huis of in samenwerking met freelance fotografen. Ook maken we op grafische wijze gebruik van fotografie in de montage.

Een paar voorbeelden: het chocoladeletter lettertype in de UTZ cacaofilm en de fotoanimaties in de Hotelcampagne film van Max Havelaar. De professionele bewerking van de fotografie gebeurt op ons kantoor. Hieronder geven wij een indruk van opdrachten en de uitvoering daarvan.


Fairmatch Support
FairMatch Support ontwikkelt duurzame handelsketens. FairMatch Support ondersteunt bedrijven in het zoeken naar nieuwe bronnen en producenten bij het vinden van nieuwe markten. De foto's worden gebruikt in brochures, presentaties en op de website.
Klik op de foto om de FairMatch Support foto's te bekijken!

DE Foundation
De Douwe Egberts (DE) Foundation is in 2002 opgericht om een beter inzicht te krijgen in het duurzaam verbouwen van koffie. De projecten die de Foundation ondersteunt, vinden plaats in samenwerking met kleine koffieboeren, handelaren, overheden en NGO’s. De foto's worden gebruikt op de website van de foundation.
Klik op de foto om de DE Foundation foto's te bekijken!

PLUS Supermarkt
De Fairtrade rozen van PLUS komen van bloemenkwekerijen in Kenia, Tanzania en Zimbabwe. Op deze kwekerijen krijgen de arbeiders eerlijk betaald waardoor ze kunnen werken aan een menswaardig bestaan. De foto's worden gebruikt in brochures en op de website van PLUS. Klik op de foto om de PLUS foto's te bekijken!

FMO
Naast de corporate film hebben wij voor FMO van elk bezocht project foto’s gemaakt die door FMO gebruikt worden in presentaties en op de website. De projecten zijn gefotografeerd in Colombia, Mongolië, Kenia en India. Klik op de foto om de FMO foto's te bekijken!

UTZ CERTIFIED
Eigen werk in combinatie met film realisatie. UTZ heeft foto’s gebruikt voor de nieuwe website en verschillend drukwerk. Ook worden een aantal foto’s gebruikt door gecertificeerde partners van UTZ. De foto’s zijn gemaakt in Ivoorkust, Oeganda en Brazilië.
Klik op de foto om de UTZ foto's te bekijken!

Pickwick
Fotografie opdracht in combinatie met film realisatie. De foto’s zijn gemaakt door freelance fotograaf Roger van Zaal en worden gebruikt voor het theedoosje Pickwick English Blend, theezakje verpakking Pickwick English Blend en de Pickwick website. Klik op de foto om de Pickwick foto's te bekijken!