Je bevindt je hier: paspoort > bagage > duurzaamheid > UTZ Certified

UTZ CERTIFIED

UTZ Certified

Cacaofilm Koffiefilm Corporate film

 

UTZ Certified is een keurmerk voor duurzame producten en heeft als doel een wereldwijde certificeringsstandaard en traceerbaarheidsprogramma te implementeren. Onder het UTZ Certified programma profiteren boeren van een betere kwaliteit en productiviteit waardoor ze een betere prijs kunnen onderhandelen met hun koper. Orientation reisde naar Ivoorkust, Oeganda en Brazilië om de ketens van cacao en koffie en de impact van de certificering op de boeren in beeld te brengen. Van de UTZ Certified Koffie- en Cacaofilm heeft Orientation in verschillende talen spin-off films gemaakt voor o.a. FrieslandCampina, Ahold Coffee Company, Mars en Chocolate Frey. 

UTZ CERTIFIED QR code
Scan QR code met je telefoon

Voor UTZ Certified ontwikkelde Orientation ook een QR code project waarbij QR codes die gescand worden speciaal daarvoor ontwikkelde films laten zien. Deze codes worden door diverse UTZ Certified partners gebruikt op verpakkingen, advertenties, posters en koffiebekers. Orientation verzorgt de films, de QR techniek, de hosting en de statistieken rondom deze codes.

Daarnaast heeft Orientation het UTZ Certified Mediacenter bedacht en opgezet. Deze database bevat meer dan 1000 foto’s en 100 films die door Orientation geproduceerd zijn. Deze files worden via het Mediacenter beschikbaar gemaakt voor UTZ Certified partners wereldwijd.

UTZ Certified films:


Wil je ook een film voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op! Contact Orientation Film- en Videoproducties