Je bevindt je hier: paspoort > bagage > duurzaamheid > PLUS Supermarkt

PLUS Supermarkt

PLUS Supermarkt

Ketenfilms  Narrowcasting


PLUS hecht grote waarde aan verantwoord ondernemen, met respect voor mens en milieu. In begin 2010 stapte PLUS als eerste supermarktketen volledig over op Fairtrade bananen uit Colombia en in juni 2011 op Fairtrade ananassen uit Ghana. Eind 2012 is PLUS overgegaan op de verkoop van uitsluitend Fairtrade rozen in hun bloemen- en plantenafdelingen.

Zo heeft PLUS in 2010 alleen al met de verkoop van bananen $400.000 bijgedragen aan de Colombiaanse gemeenschap. Van dit geld zijn onder andere studiebeurzen voor de werknemers beschikbaar gesteld en is geïnvesteerd in behuizing, scholen en irrigatiesystemen.

Orientation ging samen met PLUS en Max Havelaar naar Colombia, Ghana, Kenia, Tanzania en Zimbabwe om de impact van deze verduurzamingen op beeld vast te leggen. De films worden vertoond tijdens PLUS bijeenkomsten en zijn te zien op de PLUS website en het intranet. Tevens worden delen uit de films gebruikt voor het narrowcasting kanaal in de PLUS supermarkten.

PLUS Supermarkt films:


Wil je ook een film voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op! Contact Orientation Film- en Videoproducties